Fiorettikoor Alphen on tour

Wat denkt u als u deze titel leest? Of we het groots aan gaan pakken?

We gaan in ieder geval niet ver weg want zingen in ons eigen Alphen is toch iets wat we heel graag doen. Altijd goed publiek! Maar de kersttijd komt er weer aan en dan komt er weer een mooi repertoire voor de dag. Onder de bezielende leiding van dirigent Jan Dekkers worden de kerstliedjes afgestoft, worden de muzieknoten op de goede plaats gezet en de verschillende stempartijen op elkaar afgestemd.

We zijn te horen tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op zaterdag 9 december om 18.00 uur in en rond Cultureel Centrum de Heuvel waarbij we een beetje Dickens naar Alphen halen.

Op 15 december luistert een afvaardiging van het Fioretti koor het moonlightshoppen op met Dickens liederen. Waar? Op het Willibrordusplein vanaf 19.00 uur.

Dan gaan we 16 december naar de Zonnebloem in Baarle Nassau waar we om 15.00 uur beginnen met de kerstviering.

We nodigen ook iedereen uit om te komen luisteren en kijken tijdens de kerststallententoonstelling in de Willibrorduskerk in Alphen op zondagmiddag 17 december vanaf 13.00 uur.

Onze generale repetitie zal worden gehouden in Woonzorgcentrum de Hoogt te Alphen. We starten hier om 19.00 uur.

In de Willibrorduskerk te Alphen zal het Fiorettikoor tijdens de nachtmis zingen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. De nachtmis begint om 22.00 uur.

Kortom het wordt weer een muzikale decembermaand voor het Fiorettikoor.