Fioretti zingt Paaszondag om 11:00 uur

Na de geweldige viering van Palmpasen, voorbereid door de werkgroep School-Parochie, en met medewerking van jongerenkoor Cantal, is het nu de beurt aan Fioretti.

De paaswake op zaterdagavond gaat dit jaar in Alphen niet door, maar daarvoor kunt u natuurlijk terecht in Riel, om 19:00 uur.IMG_0196

Op Paaszondag gaat Fioretti haar beste beentje voorzetten, en komt met een prachtig Paas-repertoire.

Dat Fioretti met veel plezier voor u zingt, heeft u de afgelopen weken kunnen meemaken. Het “zingen met de buren” lente koffie concert op 13 maart in CC Den Heuvel, mmv Cambo koor uit Chaam, was 2 keer uitverkocht. En zondag 20 maart was Fioretti te gast bij het Dameskoor Avanti en het Alphens Mannenkoor bij De Belhamel. Beide keren met frisse lente-nummers, onder de geweldige leiding van Jan Dekkers. Het koor was zeker niet compleet, maar complimenten voor allen, en vooral ook voor de band!

En wilt u alles nog eens nalezen, of wilt u tussendoor eens naar Fioretti luisteren, bezoek dan onze nieKnipseluwe website www.fiorettikooralphen.nl

Daarin vindt u oude en nieuwe weetjes, de agenda, leuke foto’s en muziekopnames. Probeer het maar eens, en anders tot ziens op Paaszondag 11:00 uur Willibrorduskerk Alphen.

Anita Roovers