Het Fioretti koor werkt aan de naamsbekendheid, deze week 2 keer vermeld in ons weekblad!

Fioretti in ons weekblad:

In 2014 is er een facebook pagina aangemaakt, maar nu heeft Fioretti haar eigen website. Deze staat vol informatie, leuke foto’s, en de agenda. Zo kunt u ten alle tijden op de hoogte blijven van onze bezigheden. Dus, zoekt u ons maar eens op, en bekijk onze nieuwe website www.fiorettikooralphen.nl. Veel plezier!

Namens Fiorettikoor Anita RooversKoor 02

 

 

 

 

 

Eerste en tweede  gezamenlijke repetitie Fiorettikoor uit Alphen en Cambokoor uit Chaam geslaagd! Nog enkele kaarten te koop voor de ochtend!

 

“Zingen met de buren”

 

Op woensdag is Fioretti bij de buren in Chaam op visite geweest om samen te zingen. Deze gezellige repetitie waarbij alle leden naast en door elkaar heen stonden, stemde zeer hoopvol.

Tevreden zijn de beide dirigenten Miranda Pieters en Jan Dekkers natuurlijk nooit, maar toch was het een productieve avond.

Afgelopen maandagavond is Cambo naar Alphen afgereisd om  het nog eens over te doen en alle muzikale puntjes op de juiste i te zetten. En dit alles voor het “zingen bij de buren”lente-koffie-concert  op zondag 13 maart 2016 in CC Den Heuvel in Alphen. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om hierbij te kunnen zijn is er gekozen voor een ochtendconcert om 11:00 uur, en een middagconcert om 14:00 uur. De kaarten voor de middag zijn helaas uitverkocht, maar voor de ochtend zijn er nog kaarten te koop, en wel alleen bij Bakkerij Hans Vermeer, van Leuvenlaan 10 in Alphen. De kaarten kosten 4 € en zijn inclusief consumptie. De zaal heeft een gezellige opstelling zonder stoelnummers, en gaat een half uur voor aanvang van het concert open.

Dus ga dat meemaken, dit gezamenlijke “zingen met de buren”concert en komt allen luisteren op zondag 13 maart 2016, CC Den Heuvel.

Namens de beide koren, Anita Roovers2016-03-02 Fioretti Cambo Groepsfoto